the_title();

Bestelling en Levering

Levertijd en de wijze van bestellen hangt af van het type product wat u wenst te kopen:

Robin Wood
Alle Robin Wood producten worden op bestelling gemaakt, tenzij andes vermeld. Wij streven er naar uw bestelling zo snel mogelijk af te handelen maar kunnen helaas geen vaste levertijd aanhouden. De levertijd voor “standaard” Robin Wood producten zal nooit langer zijn dan 7 werkdagen. Heeft u een bepaalde levertijd in gedachten, neem dan vooraf even contact met ons op om gezamelijk een leverdatum te kunnen plannen.

Robin Wood Maatwerk
Heeft u afwijkende wensen m.b.t. onze Robin Wood producten, of heeft u zelf een bepaald product in gedachten, neem dan even contact met ons zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij maken altijd een passende offerte die 3 maanden geldig blijft.

Overige producten (Kids, Lifestyle, Accessoires)
De overige producten die u in onze webshop vindt zijn op voorraad en kunnen na ontvangst van betaling binnen 48 uur naar u verzonden worden.

Ophalen en verzenden

Ophalen
U kunt uw pakketjes ook ophalen in onze winkel in Vlijmen of ons adres in Engelen (Den Bosch). Voor afhalen dient altijd vooraf een afspraak gemaakt te worden.

Verzenden
Al onze pakketen worden via MyParcel (PostNL) verzonden. De kosten bedragen

  • Nederland € 5,95
  • België € 9,95
  • Duitsland € 9,95

Deze tarieven gelden voor een pakket van niet meer dan 10 kg zwaar en niet groter dan 100 x 50 x 50 cm. Mocht uw bestelling het gewicht of afmetingen overschrijden, dan kunnen wij u na uw bestelling extra kosten in rekening brengen. Uiteraard nemen wij vooraf contact met uw op.

Retourneren en omruilen

U heeft wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kunt u het product zonder opgave van reden aan ons terugsturen. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Kiest u er voor het product om te ruilen dan zijn ook de verzendkosten voor het opnieuw verzenden voor uw rekening.

Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien deze onbeschadigd zijn. Ook de verpakking, indien van toepassing, dient onbeschadigd teruggestuurd te worden.